Privacy verklaring


Gebruik van persoonsgegevens
Wij gebruiken de volgende gegevens voor onderstaande communicatievormen:
- NAW gegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres

Nieuwsbrief
Wij hebben een niewsbrief. Deze wordt meerdere keren per jaar verstuurd.
U ontvangt deze alleen maar als u hier toestemming voor heeft gegeven middels het invullen van uw mailadres. Zou u zich willen afmelden van de nieuwsbrief, dan kunt u klikken op de link onderin de nieuwsbrief of stuur ons een email: klantenservice@kriskraskindermode.nl

Kriskras kindermode zal uw gegevens nooit aan derden verstrekken, m.u.v. een justitieel verzoek. 

Contactformulier
Contactformulieren worden opgeslagen en bewaard, dus ook de hierin vermelde persoonlijke gegevens. Deze worden alléén gebruikt om contact met u op te nemen betreffende de inhoud van het desbetreffende contactformulier. 
 

Autoriteit Persoonsgegevens

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heb je ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Op de hoogte blijven van
KrisKras Nieuws?

Abonneer je op onze
KrisKras Nieuwsbrief &
Like ons op Facebook 

  • Facebook Kriskraskindermode
  • Instagram KrisKras kindermode
  • KrisKras kindermode - Nijmegen

©2020   door KrisKras kindermode

    Openingstijden
Maandag     13.00 - 17.30
Dinsdag       10.00 - 17.30     
Woensdag   10.00 - 17.30
Donderdag  10.00 - 17.30
Vrijdag          10.00 - 17.30
Zaterdag       10.00 - 1700      
Zondag         13.00 - 1700